Издирва се възрастна жена, изчезнала в Смолян преди Коледа.  От 30.12.2022

...
Издирва се възрастна жена, изчезнала в Смолян преди Коледа. 
От 30.12.2022
Коментари Харесай

Търсят 82-годишна жена, изчезнала безследно в Смолян


Издирва се стара жена, изчезнала в Смолян преди Коледа. 

От 30.12.2022 година полицията търси Захаринка Стоянова Караджова на 82 години от Смолян. По данни на фамилията Захаринка Караджова е напуснала дома им на 22.12.2022 година към 14:00 ч. и от този момент е в неопределеност. Захаринка Караджова не страда от психологични болести и може да се ориентира, оповестяват от ОД на МВР-Смолян.

Жената не страда от психологични болести, съответна е, насочена за време и местонахождение, забележимата ѝ възраст дава отговор на действителната.

Захаринка Караджова е с растеж 167 см., едва телосложение, бяла коса – права, междинна дължина. Облекло все още на изгубването – мрачно манто; мрачен анцуг; светли маратонки – бежови; кърпа – черно-червена.



Сн. ОДМВР-Смолян

Към момента в търсенето вземат участие чиновници на РУ-Смолян, ОДМ на МВР-Смолян и близки на фамилията. Обходени са регионите към къщата, където живее, претърсват се и гористи местности, за които има съмнение, че може да са посещавани от 82-годишната жена. 

От полицията в Смолян молят жителите, които имат информация за местонахождението на Захаринка Стоянова Караджова, да оповестят в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи или на тел. 112.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР